L-V 9:00-18:00 | Program livrări: 9-18 | Program ridicări: 9-16 031-9221 someone@stack-curier.ro

Servicii Depozitare, Logistică și Fullfilment


Servicii Depozitare

Siguranța produselor tale e una dintre cheile succesului afacerii pe care o conduci. Știm bine asta, motiv pentru care ne propunem să îți oferim tot suportul necesar, astfel încât tu să te poți ocupa de restul provocărilor de zi cu zi. Punându-ți business-ul pe primul plan, îți oferim astfel servicii de depozitare open space, în siguranță deplină, pentru paleți sau mărfuri, indiferent de dimensiunea acestora (de la mici, la medii, la mari).
Spațiile noastre de depozitare și stocare beneficiază de pază și supraveghere video 24/24, 7/7 și nu includ un termen minim, înțelegând perfect faptul că nevoile tale sunt specific, de fiecare data. Asigurăm de asemenea servicii de ambalare, etichetare și pregătire pentru livrare, având o vastă experiență în domeniul logisticii și curieratului de asemenea, oferindu-ți de asemenea un inventor disponibil în orice moment.
În plus, îți oferim și serviciul de transport, de la tine către depozitele noastre sau de la deposit către clientul tău final, oriunde s-ar afla acesta, în conformitate cu destinația indicate de tine. Pentru că ești o prioritate pentru noi.